Followers

Tuesday, 3 April 2012

Sape Thu Buat ni??

 
Ha..korang nampak kan pic kat atas tu..ada spa2 tahu nak buat x?? PLEASE tolong ajar..
 

trimas baca entri sampai habis.dah komen ke?dah ea..thanx

8 0..orang yg menyepit:

QueeN TerataI said... [Reply]

nak buat pic apa ni dik? sis x phm.. ngeeeee

Wanita Collection said... [Reply]

@QueeN TerataIhuhu..sya nk letak tok page WC..nak letak tanda LIKE di blog..tp kn xtahu mana nak letak kod ye..tu yang sedih sbb xdpt nk buat..sis thu x?
huhuh..

Bui Junaidi said... [Reply]

SALAM CIK PIP..SORI KAK BUI LAMBAT REPLY..

CER TRY TUTO NI K

http://tutorialblogbersamabui.blogspot.com/2012/04/tutorial-buat-fan-page-facebook.html
(NI UTK BUAT FAN PAGE)

http://tutorialblogbersamabui.blogspot.com/2012/04/tutorial-letak-fan-page-facebook-dalam.html
(NI PULAK UTK LETAK FAN PAGE DLM BLOG)

QueeN TerataI said... [Reply]

sis pun xtahu la.. hehehe

En. Kronik said... [Reply]

x tahu.. hek3

ennie ramlan said... [Reply]

comei juga...brg2 di wanita collection... ^_^

Anonymous said... [Reply]

Everyday Connect, Berlinale, Grammys, Gsma Transportable World Our lawmakers, Oscars, Head January Industry Goes

Feel free to visit my page invincible

Dewi Aja said... [Reply]

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

mari click

Related Posts with Thumbnails