Followers

Sunday, 11 September 2011

I'M Back!!

wargh dekat banyak bulan gak lah aku xtaip and xtulis langsung entri dekat dlm ni..sorry sangat kepada kekawan yang setia giler singgah blog aku ni..memang aku terharu sangat dgn CIK UNA ni mmg kerap tergiler singgah blog ak...

ak terpaksa sibuk kan diri sebab aku kena buat 1 program dekat KL ni..and program tu so far banyak gak lah problem..jadi aku terpaksa handle **ceh ceh mcm orang penting je ea..haha..aku siap amik lagi pic nak tunjuk betapa sibuk ye aku *konon2 je..hehe..

ni sampai kering kontang dakwat printer mak aku dikerjakan..mana x ye aku print surat untuk company dekat 10 company..10 kali dengan 10 helai lebih..**aku xreti nak kira math ni.haha...memang cepat je abis ink..
 surat yang aku nak hantar dekat company,aku siap balut lagi dengan plastik..
**tu pun nak tunjuk gak..hehe o_0
yg ni envelopes yg aku dah siap tinggal nak hantar je dekat compan tu..memang kemas lah aku buat ni..**ehem2 nak puji diri sendiri..perasan je aku ni..:P
p/s::dah naik u ni banyak lak keje nak kena settle kan..aduh penat sey...lepak jap..

trimas baca entri sampai habis.dah komen ke?dah ea..thanx

7 0..orang yg menyepit:

Saiazuan said... [Reply]

fuhhhhhhhh~ dah brsawang blog dia...hehe

ctk said... [Reply]

lorh....memang lame gilew kamu xonline eh....ct org yg last add kamu...hehehehe...sekarang bz lagi ke yunk

Bui Junaidi said... [Reply]

jgn menghilang lama2..tak baik utk kesihatan..hahahaha

miErah halim said... [Reply]

Cik pip dimana ni?????

En. Kronik said... [Reply]

untung la keje taip2 surat~

HasrulHassan [HH] said... [Reply]

boleh kerja pos melaysia ni

www.hasrulhassan.com

tiey said... [Reply]

ololo...same la kite sayang..ingt ty lagi x?? heeee.. ^_^ lame da xmeryap kt sepitnih.. <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

mari click

Related Posts with Thumbnails