Followers

Wednesday, 28 March 2012

BERSAWANG SIOT~~

haha..peh mmg berhabuk dah dlm ni..peh nak kena buat gotong royong dah ni...
meh sapa nak tolong aku kemas ni..haha :D 
banyak betul aku dah tertinggal sejak tak jenguk BLOG!! 
nak kena buat visit ziarah ni beb...sory geng sebab lama biar kan blog aku ni bersawang..
sampai penuh dengan spider dah blog aku..haha 
ha..mesti korang tertanya2 kan pasal aku letak pic ni..sebenarnya aku tengah buat part time sambil study2 ni..tat's why buzy sikit..cian blog aku ni..
nak aku citer lebih ke? pe kata korang pi singgah blog ni..korang servey sendiri and tengok macam mana ok..chow..nak pi pe kena chicken chop.. (mood: makin 'kurus' lah aku ni..haha)

trimas baca entri sampai habis.dah komen ke?dah ea..thanx

4 0..orang yg menyepit:

QueeN TerataI said... [Reply]

selamat kembali dik.. tula sis tertanya-tanya juga ke mana la adik sepit ni hilang.. hehehe BTW terharu gak baca bila adik kata blog sis yg pertama adik jenguk! :) thanx darling... (^____^)

Bui Junaidi said... [Reply]

WELCOME BACK CIK PIP
NASIB BAIK X LUPA JLN BALIK SEMULA KE BLOG..HEHEHE

Wanita Collection said... [Reply]

@Bui Junaidi haha..sentap :D

Wanita Collection said... [Reply]

@QueeN TerataI ngeee~~ u r welcome sis :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

mari click

Related Posts with Thumbnails