Followers

Tuesday, 28 June 2011

Jom Sertai Blog Pilihan Mingguan Askrie Hishamuddin!

ha..kali ni pip nak join blog pilihan..
mesti korang tertanya-tanya apa cite pasal entri ni kan..

ha ni askrie hishamuddin dia akan pilih mana blog yang terbaik untuk dijadikan pilihan..

pip harap dapat lah jadi blog pilihan..
korang apa lagi..jom lah join segmen ni..

 

contest ni tutup 30 julai..hope pip dapat...:)
em korang agak-agak lah pip dapat tak??


trimas baca entri sampai habis.dah komen ke?dah ea..thanx

6 0..orang yg menyepit:

Askrie Hishamuddin said... [Reply]

thanks sebab sudi join segmen! :)

cik pip said... [Reply]

sama-sama :)
sila lah bagi komen ye tentang blog saya ni..ada apa2 yg perlu ditukar and tambah?
thanx ye

Nadzirah K. said... [Reply]

salam perkenalan:)

cik pip said... [Reply]

hai..salam perkenalan gak..:)
sila2 lah enjoy baca ye..:)

Surayah said... [Reply]

follow...jom la follow sy jgk...

cik pip said... [Reply]

thanx...:) ok ^__^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

mari click

Related Posts with Thumbnails