Followers

Wednesday, 29 June 2011

jual buku RM105K

mahal giler kan jual buku sampai RM105K..kita beli buku pun paling mahal ada lah sampai seratus lebih..
kalau pip dapat jual buku dengan harga macam tu dah joli buat pergi shopping tw..hehehe..

semalam pip nak hidang makanan dekat rumah pastu nampak newspaper and terbaca satu part ni,..
"JUAL BUKU RM105K"..wah..dahsatkan...  cuba korang tengok picture ni...
ha ini lah buku yang dijual rm105K..
sebenarnya buku ni BERUSIA 500 TAHUN dan diiktiraf sebagai buku terawal. buku ni site tentang sejarah nuremberg.tapi untuk salinan korang agak bpe dijual?
1- dengan harga rm 900K
2- dengan harga rm 10,000K
3- dengan harga rm 700K

ha..korang tekalah berapa.... :)

trimas baca entri sampai habis.dah komen ke?dah ea..thanx

0 0..orang yg menyepit:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

mari click

Related Posts with Thumbnails