Followers

Thursday, 30 June 2011

PENGSAN kali ke-2

hai....**dengan nada yang lemah..  semalam pip duduk kusyuk sambil terjah blog-blog orang lain..pastu tetbe je perut ni sangat sakit..tapi pip buat do know je lah kan..sebab ingat sakit perut biasa je..pip pun cepat-cepat lari masuk blik nak pergi tandas..tetbe aja mata ni makin lama makin gelap..nampak warna kelabu je..

TTBE je bangun dah ada dekat lantai..tengok2 dah pitam terus pengsan..xtahu lah berapa lama..huhu..mak time tu dah tido tapi dia dengar bunyi..dummmmm!!! terkejut lah mak ku..tapi masa tu bunyik alarm rumah pun bunyik..dashatkan pip jatuh sampai bunyi alarm..ni lah kali kedua jatuh..

so masa bangun dari pengsan tu memang sakit sangat lah..terkena muka and bahu dekat tulang..peh memang bengkak..hope xbengkak dekat muka ok...:)
kali pertama masa dekat matrik..yang best dekat dalam tandas..haha..memang xsedar dan lama pulak tu pengsan..and time tu malam..dekat 12lebih time tu..huhuh..

tulah dulu teringin nak pengsan..amik dapat ko..hahahhaa..hari ni xsempat nak update apa-apa pun..sampai hari ni still rasa lagi sakit ye..lepas tu x sempat pulak nak pergi jumpa doktor..hope korang doa kan pip semoga xada apa-apa buruk yang berlaku...thanx..mwah mwah..**hahah..
psst...korang pernah pengsan tak??

trimas baca entri sampai habis.dah komen ke?dah ea..thanx

3 0..orang yg menyepit:

nuraishah said... [Reply]

next tyme make sure perut berisi..oke :0tke care :)0

cik pip said... [Reply]

huhu..nk diet punye pasal..kihkihkih..:)

Bui Junaidi said... [Reply]

diet sampai pengsan...???
jgnlah siksa diri pip oiii..
takyah diet2,sekarang dh ok apa..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

mari click

Related Posts with Thumbnails