Followers

Friday, 5 August 2011

'21 Header Dari Anif Abdullah!'

join..support..yeah! nak join CLICK

aku nak letak satu pic ni..
cer teka apa ni..ha makanan ni aku rasa ada dekat kelantan je..sebab dekat johor aku xpernah jumpa lagi.ni nama ye SATAR IKAN.aku dapat makan ni masa aku ada trip ke kelantan.aku ingat xsedap tw.jadi aku xbeli.pastu pak cik bas tu belanja aku makan..alamak memang terbaik lah..
SEDAP SENGOT!

<< tentang header >>
aku xkisah janji sesimple yg boleh..aku xsuka bunga2 and xmahu ada kumbang..aku suka mcm style laki punya..simple but nice..cewah.. ^^ tapi mengambarkan sepit..so aku suka warna pink putih..manis je **perasan lak..saiz :749x174..

nak tag >> semua lah follower blog ni..

trimas baca entri sampai habis.dah komen ke?dah ea..thanx

11 0..orang yg menyepit:

Anif Abdullah| AA said... [Reply]

Terima kasih ya .Kalau ada apa-apa hal,nanti saya beritahu..huhu

kotak bulat said... [Reply]

kb tak pernah mkn lak bnda tu..

siti kektus said... [Reply]

pernah try makan. tapi tekak ni tak leh terima la. hehe :p




lagi pon rasa dia mmg pelik sikit.

Bui Junaidi said... [Reply]

sedap sengot..?peliknya bahasa..hihi

pipsepit said... [Reply]

@Anif Abdullah| AA:ok..hep2..:P

pipsepit said... [Reply]

@Bui Junaidi AA:hehe..tu bhsa kelantan

aleen aiden said... [Reply]

pergh..mabeles tengok satar tuh.kat kuantan pon bes jugak!Hu3

Ezad Skytech said... [Reply]

sedap sata ikan ni..tak perasan kat bazar sini ada jual ke tak..rasanya ada kot..heee~

Saiazuan said... [Reply]

xpernah rsa satey ikan

cik pip said... [Reply]

@aleen aiden:oo..kuantan pn ada gak ye..xpnh jumpa..:)

Unna said... [Reply]

ala ni tak best ni. masuk blog cik pip ms bulan pose n tengok satar tu pulak. ishh. cik pip ni saje kan? saje tak nak bagi unna pose -..-'
tak mo kawan. hukhuk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

mari click

Related Posts with Thumbnails