Followers

Wednesday, 3 August 2011

Sifu Blog Aku Hebat

haha..hari ni entri tentang merapu..tapi bukan merapu sebarang tw..aku nak cerita yg aku ada sifu blog..korang mesti ada sifu sendiri kan..mula2 nak buat blog ni mesti blur2 lah..banyak benda yg xtahu..mcm aku xtahu banyak benda..jadi aku ada 3 sifu ni..hehe.
Blog Bui
 beliau ada tutorial..kpda sesiapa yg nak mengubahsuai blog tu boleh lah rujuk pada beliau **ececeh aku guna beliau :) bui ni peramah tw..and dia buat aku suka sangat nak menyepit dekat blog beliau..
sebab >> peramah and xkedekut untuk ajar aku mcm2 tutor yg dia tahu..
Blog Kotak Bulat
ni juga sifu aku tw..aku mula2 berkenalan dgn dia masa dia start anjurkan segmen dekat dlm blog dia..and mcm2 aku tanya dekat dia..and yg aku suka tentang dia..rajin tinggalkan komen dekat dlm entri aku..terbaik!!satu lagi..dia suka dgn panda :P
yg ni gak kire sifu aku..aku baru je anta message dekat shoutbox dia sebab nak tanya beberapa tutor..xsampai 5minit terus shoutbox dekat blog aku..pehh!memang terpantas lah..dlm blog dia pun ada berlonggok tutor tw..best..banyak yg aku dapat..
<< jom terjah >>
pss:: mesti korang ada kan..hebat dari aku punya? :0
pss lagi:: shoutbox aku terdelete,jadi ganti baru.jom terjah PEMENANG segmen aku..

trimas baca entri sampai habis.dah komen ke?dah ea..thanx

7 0..orang yg menyepit:

aleen aiden said... [Reply]

woah..otai2 nih..hu3

QueeN TerataI said... [Reply]

MASING2 mesti ada sifu sendiri kan? atau pun blogger idola sendiri

teha said... [Reply]

hehe.. selalu gak singgah belog dieorng :)

kotak bulat said... [Reply]

terkelu...terharu... waaa...
malu la kb..hehhee..
*malu tp lam ati apy gila*

cik pip said... [Reply]

@kotak bulat:hehe :)

cik pip said... [Reply]

@aleen aiden:tahu xpe..otai yg mesra

Bui Junaidi said... [Reply]

alamak,baru tahu ni..
terkezut,termalu dan terharu nya..
tengkiuu pip..
(rs nk sembunyi jer..hehehe)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

mari click

Related Posts with Thumbnails