Followers

Friday, 1 July 2011

thanx follower!!

hhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaiiiiiiiiiiii....
ok hari ni pip nak meraikan follower pip..sekarang pip dah ada 23 orang..**mesti korang cakap ala tu pun nak tunjuk..hehe    tak semestinya nak ada follwer ramai bru nak raikan..:) xlah..lagipun pip ni baru aja ber blogger..dah start blog pada march tapi suka-suka aja..

sebab dulu xtahu sangat apa fungsi blog ni..lama2 dah tahu and makin serius nak ber blog ni..sampaikan fb pun xbkak dah..nasib baik x bako jek..hahhaa..     
memang pip happy sangat and thanx to you sebb be my follower..bagi pip tu satu pencapaian yg ok lah..sebab serius ber blog ni last 3 days...:) ha yg ni bukan menang contest tw..

ni hadiah from me..........:) 

pip buat senarai ni sampai berlebam mata ni..haha..ni people yg be my follower..so i nak promote lah..and i hope can have lots and lots frenz too..tapi ada yg xdapat nak click link..sory ea...emm..jgn marah ye...:)

1- satu dan dua
2- relax + response = cool
3- brytbiey
4- life is a highway
5- http://hafizude.blogspot.com/
6- http://birumuda91.blogspot.com/
7- Inche hlovate
8- Cronic Hypertension
9- nina zarina
10- Ini Blog Bui
11- biskutcelup
12- suha~simple~life
13-memories
14- Dr.Jungle Boy with his big dreams
15- sutera kasih
16- cherita eyma
17- trioseposen

jd pip amik kata-kata  KB **dah macam tok guru pulak kan..hahah..  kita kena saling promote sesama kita kan kan....pe lagi promote and terjah.. **xnak promote pip punya ke??hahhaa 


trimas baca entri sampai habis.dah komen ke?dah ea..thanx

13 0..orang yg menyepit:

inche hlovate said... [Reply]

oo yeahhh.. inche hlovate ada juga la :)
teruskan berblogging okay! kita sama-sama baru dalam dunia blogging ni ;)

qemaishak said... [Reply]

Hai pip..thank you..ada gak nama lam list tu hihi..happy blogging, kalau rajin kejap je follower tu mencanak..kongsi-kongsi cerita ye:)

Bui Idzra Ryn said... [Reply]

^_^..malu2 tengok ada nama bui kat sini..tengkiuu dear

kotak bulat said... [Reply]

hehehe..kalau byk2 usaha lg, msti awk blh naik.. :)

Bro ahmad said... [Reply]

kalau nak berjaya kena rajin promote blog..salah satu paling mujarap ialah blogwalking dan drop komen..tinggal jejak banyak2 inshaallah ramailah..
saya berblog bulan april 2011 sama newbie sama ngan awk..happy blogging k

buang word varification ni?

NUR FAHIMA ABDUL RAHMAN said... [Reply]

yeay! ;). naama saya ada sayang! <3 hee. nway, blogwalkingg byk2 taw sayang ;)

cik pip said... [Reply]

hai..pip buat khas untuk u all...thanx ye..

untuk:
inche hlovate :yeah..sme2 kite terjah blog org :)
qemaishak:amenn~~mudah-mudahan..ngeee..
bui: :) thans..
KB: ye.semangat yg dpt dr KB:)
Bro ahmad: THANX...:)ok pip dah buang word vrfication..:)
fahima: nge...~~~sayng sume ye...

Hafiz Esa said... [Reply]

terima kasih ye... ^^

cik pip said... [Reply]

hafiz:sama2..byk ye delete

Biey said... [Reply]

Thanks pip! skrg dh kurang berbelog,kalau rajin jer berbelog. anyway, keep blogging k :)

cik pip said... [Reply]

biey:welcome :) ngee~~apy blogging :P

yana aryana said... [Reply]

tq pip...

hehehehe....

jom3...kite meriahkan blog masing2...

hahahaha...

NNisa said... [Reply]

okla tu sekarang dah beratus-ratus follower die en.
saya je still kureng lagi. hehe :)
new follower at blog. nice entries. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

mari click

Related Posts with Thumbnails