Followers

Wednesday, 20 July 2011

Tolong Komen Blog Ni

ha..hari ni aku pilih sebagai entri ceria..sebab nya hari rabu hari yg tengah2 ** agaknya..ni bukan lah satu contest.korang jangan terpedaya..nak mintak korang komen sikit tentang blog aku ni..apa2 pun boleh asalkan x menghina aku dah lah..:) korang boleh lah beritahu apa yg aku boleh improve and apa yg xpatut buat..lagipun aku ni newbie lagi..whee~~ 
 yg mana baru nak menyepit dekat blog aku ni korang amat2 dipersilakan utk mengomen..aku xhalau korang..aku sayang semua blogger yg menyepit dekat blog aku ni..aku hargai ** mcm jiwang pulak..haha  dulu mcm2 widget aku pasang>>lagu,widget bunga2 jatuh and mcm2 lagi yg aku pasang..tapi aku dah buang..hope semakin ringan blog aku ni utk korang menyepit.
 ada ke orang yang nak komen ni..emm..

trimas baca entri sampai habis.dah komen ke?dah ea..thanx

10 0..orang yg menyepit:

kotak bulat said... [Reply]

ringan2... heheheh.. ok la ni.. :)

QueeN TerataI said... [Reply]

so far blog adik ni nice ajer... sweet.. i like!

cik najihah said... [Reply]

very de nice la dear :) keep on blogging

PeRmAtA bIrU said... [Reply]

hahha.. nice la... paling minat dekat kotak entri sepit... huyooo.. ada jadual la... macam siaran tv... suka2.. :)nak dtg sini hari2... ceria2 selalu...

En. Kronik said... [Reply]

arkk..!! tersepit dowh

cik pip said... [Reply]

KB:thanx KB:)

queen teratal:thanx kak:)

cik pip said... [Reply]

cik najihah: ok..thanx:)

cik pip said... [Reply]

permata biru:haha..:) thanx:)

en.kronik:haha:P

Bui Junaidi said... [Reply]

bui pun syg pip..
ni bui dtg komen
memula dulu rimas tengok bunga2 jatuh berterbangan,sekarang dh ok..ringan jer blog ni..*_*

cik pip said... [Reply]

bui junaidi:tulah..thanx bui..:)sayang bui gak..whee~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

mari click

Related Posts with Thumbnails