Followers

Wednesday, 13 July 2011

Saya Promote Kamu

pip telah merajinkan diri untuk menjoin segmen cik KB ni ** hari ni baru tahu KB adalah cik :P so kami pun tersenarai dekat SINI sebagai group power puff girls..opss bukan group 4..heheh :)
 
Blog ni menarik tw..pip suka header dia..lawa bangat :)
2) Blog Bexraz
Blog ni baru je pip terjah semalam..apa kata korang terjah and tengok ^__^
3) BLOG Selendanqburuk
Blog menarik background and kemas..jom terjah
4) Blog Eden nak ceghito
setiap blog ada keunikan yang tersendiri..jom terjah sini..oppss lupa pulak..mintak izin dekat tuan empunya blog sebab pip tak dapat nak copy header jadi amik pic aja *__*
5) Blog kaca mata
 blog ni comey tw..mula2 enter blog ni "wow" sebab cantik and nice sangat :)
6) Blog mohdnaser
 sila terjah blog ni..jom2
7) Blog Story of life
opps..mintak izin ye empunya blog ni sebab pip tak daapt nak copy header ye :) jom terjah

apa lagi jom terjah sebab bair beramai sikit kekawan dalam blog ni..

trimas baca entri sampai habis.dah komen ke?dah ea..thanx

12 0..orang yg menyepit:

myhatiku said... [Reply]

group 4 kan..he:)
promote blog group 3 kat sini :)

http://myhatiku.blogspot.com/2011/07/promote-blog-ke-macam-nie.html

Bui Junaidi said... [Reply]

bui x sempat join segmen KB ni..huhu..*_*

cik pip said... [Reply]

myhatiku:wah laju ye dia :)

bui:hu3..x pe..nanti kb buat join lagi..:)

PeRmAtA bIrU said... [Reply]

saya tersepit disini..hahahha.. saya follow blog yang nice nih.. jom baca entri saya promot kawan2 saya...

http://nilamsuhana87.blogspot.com/2011/07/stopppppp-ini-arahan-kotak-bulat.html
heheh

cik pip said... [Reply]

permata biru:ha3..comey..ok pip baca entri kamu :)

.m y z. said... [Reply]

haha header tu header comot2 je lah sis XP btw thanks!

dah promote blog ni :D
http://myzziema.blogspot.com/2011/07/jeles-tengok-blog-orang-lain.html

hatikubaik-mohdhazlan Dreadlock said... [Reply]

promox la saya jugak ...kih kih :)

cik pip said... [Reply]

myz:hehe :Pwelcome :)

hatikubaik: :)

zarulfarhana said... [Reply]

saya xnk promote ka...hhehehe....

cik pip said... [Reply]

zarulfarhana:ngee~~jom promote..:P

...Minah BluR... said... [Reply]

hai! MB grup 1.. tq datang hehe.,

http://luvmaxle.blogspot.com/2011/07/alahaku-taw-korang-tak-nak-terjah-punye.html

cik pip said... [Reply]

Minah blur:hai..thanx:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

mari click

Related Posts with Thumbnails