Followers

Tuesday, 5 July 2011

i "hate" lisa surihani

hhehe..yg ni bukan entri nak memaki orang ok...ha korang jangan salah paham pulak..
pip memang minat dengan lisa surihani..nak tahu kenapa??

sebab ye pip rasa dia seorang artis yg SANGAT COOL..xkisah apa2 pun dia tetap dengan pendirian dia sendiri..hope satu hari nanti dapat jumpa dengan lisa surihani..perkataan "hate" tu adalah lawan kepada suka...:)
korang mesti ada artis yang korang sendiri minat kan kan...

trimas baca entri sampai habis.dah komen ke?dah ea..thanx

16 0..orang yg menyepit:

aimie amalina said... [Reply]

heeee..suke jugak! x de gosip2 lio..heee =.< saya bru nak follow neh..camat kenalan !

d_LA said... [Reply]

eh, ni kakak saye ni...hee

cucu umie said... [Reply]

alamak, kurenglah dengan artis2 nie..haha

Hidayah Shukor said... [Reply]

hidayah pun "hate" lisa surihani jugak..
HAHAHA

Bui Idzra Ryn said... [Reply]

bui "hate" datuk siti..kalau jumpa depan mata mmg bui pengsan sekejap..hik2..^_^

kotak bulat said... [Reply]

suka gak..suka tgk dia berlakon je..hal2 lain tak amik tau..hhehehe

cik pip said... [Reply]

aimie amalina :salam perkenalan ^_^

d_LA :yke?kalau mcm tu nak curi 1hari blh..hehhe

cucu umie:xpa2.nanti pip baut entri byk gosip artis..ngee~~

Hidayah Shukor:sama2..:)

bui:yke?kalau pip dh berbuih mulut..hahah:p

K: sama2lh..tpi dia mmg sempoi..:)

Nizam Ijam said... [Reply]

InsyaAllah bulan depan saya kan pergi pinang dia...ada saper nak ikut??hu2

cik pip said... [Reply]

nizam:hahah...:P mestilh nak...ha3

Bigdaddyz said... [Reply]

chomel kan....:)

Rohaizam Rosli said... [Reply]

huhuhu... suka kan....

Qaseh Qhaleef said... [Reply]

pit : kalau macam tu ... cik Qaseh kene cakap ... i "hate" akim ... cam tu ekh ? ... minat juga sama lisa ni ...

cik pip said... [Reply]

@bigdaddyz:mmg comel..blog ni jd ctik ada pic lisa:)

@rohaizam rosli:suka3..

cik pip said... [Reply]

qaseh qhaleef:yup..kne mcm tu..baru diaornag thu..heheh:P

najihah sahami said... [Reply]

ahaks!!lisa cunn!

siti kektus said... [Reply]

eleh, ingat hate bebetul, haha ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

mari click

Related Posts with Thumbnails