Followers

Tuesday, 19 July 2011

Menukar Penulisan Kepada 'AKU'

jeng..jeng..
ok2..ttbe aja jadi blur nak tulis entri ni..macam pikiran kosong aja..
bermula hari ni entri ni akan menggunakan perkataan 'aku' sebagai kata ganti nama..
kepada yang mungkin baru aja nak menyepitkan diri dekat dalam blog ni ** macam ada orang yg nak menyepit ea..huhu
dulu menggunakan perkataan pip jadi nak tukar pada 'aku'..
alasan nak tukar nama pengganti ni sebab ye lebih selesa menggunakan 'aku'..dulu guna 'pip' sebab xtahu orang2 blog ni gunakan word apa jadi sekarang dah tahu nak tukar..
emm...korang rasa ok tak kalau nak guna aku??
hope korang boleh tolong komen..
<< trimas>>

trimas baca entri sampai habis.dah komen ke?dah ea..thanx

7 0..orang yg menyepit:

hira said... [Reply]

hehe. dah lama la guna perkataan tu. it's ok. just use it :)

kotak bulat said... [Reply]

kb guna aku... hehhee...
lebih santai rasanya.. gunalah..takde sape yg akn bakar blog ni.. hehehe

cik pip said... [Reply]

hira;thanx:)

KB:tulah..haha :P

Bui Junaidi said... [Reply]

ok lah tu kalau guna 'aku'
dulu bui guna 'aku' jugak
tp dh tukar jd bui sekarang..hehe

QueeN TerataI said... [Reply]

sila2.. rasenya 'aku' tu lg dekat & mesra kot.. erk.. betul ker? hehehe

NNisa said... [Reply]

okeyyy jeee cik sepit.
tetap layan entri kamu juge.
hehehe. :)

cik pip said... [Reply]

bui junaidi:seronok lah mcm ni:P

queen tertal:betul2 :P

nnisa:sedap tu>.cik sepit..nanti bile masanya tukar nama lah pulak..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

mari click

Related Posts with Thumbnails