Followers

Thursday, 28 July 2011

Jom Join Segmen Sulung Aku

hoho..hari ni adalah segmen contest aku yg sulung.. ** mcm terbitkan album pulak. segmen ni mudah je..

apa yg korang kena buat ::
1-  suka hati korang lah nak follow aku ke x..aku xpaksa :)
2- buat 1 entri bertajuk "Segmen Sepit:Aku Suka Kau"
3- amik header aku yg comel tu..haha..and link kan ke entri ni..
4- pastu korang letaklah picture sesiapa yg korang suka and beritahu kenapa korang suka nya sampai nak pitam
5- pastu selitkan korang suka tak blog aku..xsuka pun blh gak..tett..
6- tag 2 orang and last korang tinggalkan link korang dekat komen aku ni..

psst :: segmen ni 28/7 sampai 31/7 ...and tutup pukul 10pm

HADIAH??
picture tu suka hati korang lah..hubby,BF,artis ke sapa2 je yg korang suka..aku bukan tahu diaorang tu famous ke x..hik3 janji sengal :P .entri sapa yg paling sengal and kreatif aku akan promote korang dalam blog aku ni selama 1 hari and aku letak dekat sidebar beserta hadiah misteri..hehe :P

<< so aku nak tag >>
Bui

:: korang click lah iklan aku,aku suka korang..hehe :: 
pss :: hari tu aku buat sampai 30 tapi aku ada emergency so aku buat sampai 31..sory guys :) 
::: TAMAT ::

trimas baca entri sampai habis.dah komen ke?dah ea..thanx

31 0..orang yg menyepit:

ainaa said... [Reply]

wahhh. macam bes jerkk. tapi kena ade idea niee

n a g a_g e m o k said... [Reply]

wajib nak join ni..hehe

cik najihah said... [Reply]

nak join jugak lah nnt :))

kemboja said... [Reply]

wah segmen ek.. jap lagi kalau free sy join key.. hehe tgh bz update bloglist..awak pn tsenarai jga..hehe

cik pip said... [Reply]

@ainaabest2..hehe

@n a g a_g e m o kwah terharu tw.thanx ye :P

cik pip said... [Reply]

@cik najihah :sila2 :)


@kemboja:wah trimas yunk..nnti saya letak kamu ye..pose arni :P

kotak bulat said... [Reply]

sori lmbt jengah.. hehehe..
thanks tag kb.. nti kb cri gmbr ye..

ashafanie said... [Reply]

ashafanie dah join jugak..

"Segmen Sepit:Aku Suka Kau"

PeRmAtA bIrU said... [Reply]

http://nilamsuhana87.blogspot.com/2011/07/segmen-sepitaku-suka-kau.html

dah join k..:)

Unna said... [Reply]

cik pip ! unna join jugak :)

http://wnurulhusna.blogspot.com/2011/07/segmen-sepit-aku-suka-kau.html

Taufiq Tiramisu said... [Reply]

cam best je segmen ni. hehehehe. kalau ada peluang nak join laa..

hudhud cool said... [Reply]

bes ni....hehe...

http://hudhudker.blogspot.com/2011/07/segmen-sepitaku-suka-kau.html

kotak bulat said... [Reply]

http://nazihanali.blogspot.com/2011/07/segmen-sepitaku-suka-kau.html

da join

cik pip said... [Reply]

Thank sume yg join :)

kemboja said... [Reply]

http://akukembojaputih85.blogspot.com/2011/07/segmen-sepitaku-suka-kau.html

join yer

hunnyAPIS said... [Reply]

yeay yeay..nak join nak join

http://hunnyapis.blogspot.com/2011/07/segmen-sepit-aku-suka-kau.html

dear..sy amek banner kamu ya!! :)

mira.... said... [Reply]

mira dtg lwat cni...mira kdah kat sp la...soe xdpt join cntest nie sbb bz ckit...pape pn thanks taw

si kecik said... [Reply]

join jugak

http://tmahkecik.blogspot.com/2011/07/segmen-sepitaku-suka-kau.html

Luz Claritta said... [Reply]

Memang aku suka kau lah :) join !

http://ceritapenabiru.blogspot.com/2011/07/segmen-sepit-aku-suka-kau.html

adamainaa.com said... [Reply]

Assalamualaikum

join suka2 :P

http://www2.adamainaa.com/2011/07/segmen-sepit-aku-suka-kau.html

Ash Kyouhei said... [Reply]

saya mencuba nasib :)

http://photogenic-sasa.blogspot.com/2011/07/segmen-sepit-aku-suka-kau.html

Chempaka Sari said... [Reply]

nak tapak iklan boleh sign up disini... http://abcdead.com/

diana said... [Reply]

link untuk buat kotak iklan

http://www.silampuneon.com/2010/12/tutorial-cara-buat-kotak-iklan-banner.html

komen kamu kt blog akak terpaksa akak buang..sorry ye..:)

Hans said... [Reply]

ramai join
:-)

sorfiena said... [Reply]

Sorfiena joind ^^

http://ash-tsukidate.blogspot.com/2011/07/segmen-sepitaku-suka-kau.html

teqa said... [Reply]

http://teqa.blogspot.com/2011/07/segmen-sepitaku-suka-kau.html

Acik said... [Reply]

kita suka ... sampai nak pengsan! teetttt! :)

✿ ayda sweetie luv's ✿™ said... [Reply]

join :))
http://sepitsini.blogspot.com/2011/07/jom-join-segmen-sulung-aku.html

bombay said... [Reply]

join jugak!..:)

http://bombay-913.blogspot.com/2011/07/segmen-sepi-aku-suka-kau.html

NOOR FATIN said... [Reply]

wahh tak pandai la join segmen. hehehe gudluck :)

hira said... [Reply]

erk. terlepas rupanya =_________=

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

mari click

Related Posts with Thumbnails