Followers

Monday, 18 July 2011

Pencarian URL Paling Unik :)

lala..penat betul hari ni pergi shopping sakan beli baju raya..walaupun puasa xstart lagi..tapi beli lambat malas nak berpusu-pusu time nak raya nanti..senang sikit..lala~__~
oppss lupa pulak..berbalik pada tajuk entri dekat atas tu..
 
<< nak join CLICK banner >>
nak kena cerita tentang URL ni..
URL blog ni >> http://sepitsini.blogspot.com
mula2 buat nama http://creativeafifah.blogspot.com tapi tukar kepada nama yg URL baru ni..
sebab rasa tak cukup mantop pulak **sila jangan percaya tw..hehejadi nama baru ni nak biar orang yg datang singgah blog ni tersepit tw..maksud ye suka lah membaca blog ni and suka berjalan2 dlm blog ni..jadi kira nya dah tersepit lah..haha
nak tag >>
        C-  sue see and say
          H-  terbang bersama
BUT
          M- the truth of me...
    is
                  A-  bila hati & jari bersatu
                akan makan
        D'- yummycupcake

 buat slogan kata utk CHE MAD'..** bodek ke?haha.. :P dapat baca slogan?

trimas baca entri sampai habis.dah komen ke?dah ea..thanx

10 0..orang yg menyepit:

istana biru said... [Reply]

sue see and say terbang bersama istana biru BUT the truth of me... is bila hati&jari bersatu akan makan yummycupcake...

kreatifnyer.. ni buat nak tersepit selalu nih kat sini... tq tag sy..tp url sy x unik...huhuhu

QueeN TerataI said... [Reply]

errrr dik.. akak nk tnya camne nk tukar URL tu ek? hehehehehe

cik pip said... [Reply]

istana biru:pandaiii nya..hehe..xpa join aja :)

queen teratai:nanti saya tunjuk ea kak..:)

misz myza said... [Reply]

wow... nice slogan... kreatif nye dia wat ayt..... hehehehe... 10s tag!!

ChentaMusek said... [Reply]

haha..dua tiga kucing berlari betul lah dia nie :D

apa apa pun,tq kerana join segmen nie :D

nice slogan..mcm slogan kesihatan la plak :D ..haha

sue perbs.. said... [Reply]

sedap jugak bunyi slogan tu.. thanx for the tag eh..

cik pip said... [Reply]

@misz myza:haha..:)welcome

chentamusek:comey2 dua 3 tu..:P..yke?haha

sue perbs:welcome

shida said... [Reply]

abislah kalo dah tersepit..hahaha
nice url lah..:)
sggah blog shida jom..baru je join contest nie...tq
http://luvabenbaby.blogspot.com/2011/07/pencarian-url-paling-unik.html

cik pip said... [Reply]

shida: thanx :P

aziza esa said... [Reply]

tq tag..insyaAllah nnt azie join.. ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

mari click

Related Posts with Thumbnails