Followers

Tuesday, 26 July 2011

Aku Kahwin Dekat Cruise?Tak Kan

ha..segmen artis hari ni..korang mungkin dah tahu kan tentang perkahwinan Farah AF2 ni..tapi kepada yg x tahu lagi jadi aku nak share ler dengan korang..

jeng..jeng..nak tahu dia kahwin dgn siapa x?ha cik farah yg dah bertukar jadi puan ni kahwin dgn Johan Johari.aku baca dalam newspaper mana ntah lah..aku dah lupa..

tapi yg aku tahu dia and pasangan nya orang melayu pertama berkahwin diatas cruise tasik putrajaya..nampak ye xboleh aku nak kahwin dekat situ..ngee~

Cer teka mas kahwin berapa..banyak weyh..RM 2,500 and hantaran pulak RM 25, 185..puhh lagi banyak kan..nanti aku punya lebih banyak boleh?hehe..

diaorang akan pergi bulan madu dekat Maldives..best kot..aku nak ikut boleh tak farah? **suka-suki nak menyibuk :P


 
pss :: thanx KEKAWAN yg doakan aku cepat sembuh..

pss lagi :: korang boleh bagi cadangan contest pe nak buat?aku ada idea tapi idea korang mesti lagi gempak

trimas baca entri sampai habis.dah komen ke?dah ea..thanx

12 0..orang yg menyepit:

siti kektus said... [Reply]

sangat seronok kalau tetiba bakal hubby ajak kawen atas cruise. ^^

kemboja said... [Reply]

wah..comel dia bertudung..hehe buat kontes gambar kawin..tett hehe gambar kawin angan2 kalau yg belum kawin.. heheh

saiazuan said... [Reply]

rmi artis comel2 dah kawin :)

Bui Junaidi said... [Reply]

bestkan dpt kawen dekat cruise mcm tu..huhu..contest apa ya,takder idea lah..haha

cik pip said... [Reply]

@siti kektus:wah..:P

@kemboja:tett..haha..

cik pip said... [Reply]

@saiazuan:tahu xpe :P

@bui junaidi:best kot..:)tapi cantik ke cruise tu...hoho

Bui Junaidi said... [Reply]

@cik pip jadi pun reply ni pip..

akoo pae said... [Reply]

smoge dorang bkekalan,bbhagie slame2nye..
aaamiin =)

kite wat wedding atas kapal trbang la pulak.
=p

akoo lg la xde idea nak wat contest ape..
huhu

cik pip said... [Reply]

@Bui Junaidi tapi xkuar pun pip buat..bui buat mcm mana ea boleh kuar?cyan bui pip banyak tanya :)

cik pip said... [Reply]

@akoo pae:wah lagi lah hebat... :P

hira said... [Reply]

wah. ada orang nak sponsor tak eh? haha :D

cik pip said... [Reply]

@hira tunggu 10 tahun lagi kot..haha..pip xmampu lagi :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

mari click

Related Posts with Thumbnails