Followers

Monday, 25 July 2011

Tolong Aku Tak Larat

aku selalu aja buat sticky post kalau korang nak tahu..hehe..sebabnya pagi2 lagi aku dah sibuk tido sebab malam BW sampai 2,3 pagi.haha..hari ni entri aku nak cakap aku tak larat lah nak layan perangai bloger2 lain..mesti korang cuak kan aku cakap macam tu..aku gurau aja..jangan amik hati..:P aku layan semua blogger2 ni..sebab aku suka baca entri korang..

hari ni patut ye aku share dgn korang info2 yg menarik macam NAK JADI LAKI HEBATsikat ada kumanKUKU XCANTIK.. ** menarik ke..:P  tapi tetiba aja aku diserang oleh sesuatu yg buat aku x larat sangat nak buat post yg mcm aku letak dekat entri sepit tu..
aku amik pic dekat cik google..pinjam ea :)
whee~~aku demam..berpeluh2 juga nak tulis entri ni..tapi aku degil x nak makan ubat..hehe..sebab aku xsuka ubat..dulu masa aku kecik2 aku xboleh nak telan ubat demam sebab aku tengok pil tu macam besar sangat..buat aku takut..haha..tapi aku sekarang dah boleh makan ubat tanpa air..bagus ke macam tu ea?korang doakan aku cepat sembuh ea..

pss ::: kalau aku buat contest korang nak join x?

trimas baca entri sampai habis.dah komen ke?dah ea..thanx

16 0..orang yg menyepit:

hira said... [Reply]

kena rajin makan ubat :) kalau pil, kerongkong tu kena luaskan sikit supaya pil boleh masuk. wah, boleh pula terangkan cara-cara dekat sini. hahaha :D hope cepat sembuh la eh ;)

akoo pae said... [Reply]

kalo contest mnarek n akoo ade mase, akoo join lah..hehee

btw, smoge cepat sembuh..
syafakillah =)

*akoo pon jenis xsuke makan ubat..heheh

n a g a_g e m o k said... [Reply]

cik pip..pi mkn ubat ler..xsabor nak tggu entry terbaru cik pip ni...
saye doakan cik pip cepat sembuh ye..

Bui Junaidi said... [Reply]

demam rupanya..rehat cukup2,minum air byk2..insyallah akan cepat sembuh..kak bui kalau demam,jarang nk makan ubat..sbb susah telan pil..hihi

Bro ahmad said... [Reply]

ciannyea demam..rehat ya..dah sihat kita sama2 bw hihii

QueeN TerataI said... [Reply]

takut mkn ubat ek? hehehe samala ngan sis pun.. errrrr Semoga cepat sembuh ek. Bykkan berehat

Bui Junaidi said... [Reply]

pip..kak bui dh buat tuto button reply tu..kalau dh sihat,dtglah yer

cik pip said... [Reply]

@hira :heep2 bos..thanx ^___^

@akoo pae: thanx..samalah ye :)

naga_gemok: thanx..terharu tw :) amenn~~

cik pip said... [Reply]

bui junaidi:hehe..tulah..pip malas nak mkn ubat..:)

cik pip said... [Reply]

bro ahmad: ok..BW xsbr..:P

queen teratal:thanx sis :)

saiazuan said... [Reply]

rehat je la :)

sue perbs.. said... [Reply]

jage diri ye.. mkn ubat.. smoge cepat sembuh

Ezad Skytech said... [Reply]

kena bayangkan ubat tu benda yg cik pip suka la..mesti senang je nak telan kan...heee~

semoga cepat sembuh ye...=D

siti kektus said... [Reply]

moge cepat sembuh.


hm, kasi lah hadiah habib jewel. mesti ramai yg join. hihi ^^

cik pip said... [Reply]

@saiazuan:thanx :)

sue perbs: tme kasih ^__^

cik pip said... [Reply]

Ezad Skytech:coklat..nyum2..:P

siti kektus:wah..boleh..:) haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

mari click

Related Posts with Thumbnails