Followers

Saturday, 9 July 2011

WORDLESS SATURDAY#1

last year ada buat contest ponggal(india) and pip pun join sebb ada member kaum india ajak pip..
so pip join..jom terjah pic ni :)

 bahan yg digunakn beras or isi kelapa then warnakan..best :P

 yg ni susah bagi pip sebb byk kalur nak guna..nak susun warna memang susah

 em..kekorang gak ni apa... +__+

 ni pulak nasi dikelilingi pelangi **kalau xsilap..heheh..lupa dah :P

 cantikkan merak ni..

ni kumpulan pip buat..siap letak bulu merak sebagai hiasan *__*

menarik kan.. ^__^

trimas baca entri sampai habis.dah komen ke?dah ea..thanx

6 0..orang yg menyepit:

Bui Junaidi said... [Reply]

memang menarik..susah tak buat ni..nampak mcm susah jer..*_*

pip,bui tag pip,klik sini yer
http://idzrarynprelovedproperty.blogspot.com/2011/07/saya-nak-join-bloglist-nadia.html

cik pip said... [Reply]

bui:hai..susah gak lah sebb nak kena bagi sama rata..sampai bpe ari xdpt hilngkan warna dkt tgn..

oo..thanx :)

HonEyBuNNy said... [Reply]

cantik la...

suka ila tengok..ada org buat yg besar kan..suka tgk warna warni..;-)

cik pip said... [Reply]

honeybunny: pip pn ske gak tgk.cntik2..:P

kotak bulat said... [Reply]

susah tak nak buat? kb teringin gak nk buat..tp xpnh dpt peluang

cik pip said... [Reply]

sush2..xlarat tw kalau nk susun warna tu KB..:P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

mari click

Related Posts with Thumbnails