Followers

Wednesday, 27 July 2011

Tongkat Ali Untuk Kekuatan Lelaki

ahakz~~malu gak aku nak post entri ni sebab nya aku perempuan..haha..tapi x adil lah kalau aku asyik post pasal perempuan je kan..aku ada penyepit lelaki dekat sini jadi kenalah adil and saksama..:p




ha korang yg minum tongkat ali mesti xtahu pokok apa kan..tulah pokok ye.jom tengok kelebihan tongkat ali::

@ bagus kurangkan suhu badan
@ kekalkan awet muda
@ mantapkan otot peranakan wanita..perempuan pun boleh
@ boleh turun demam panas malaria
@ kuatkan otot and fizikal

pss :: aku nak buat contest korang bagi cadangan boleh? thanx

aku akan berubah wajah nanti :P

trimas baca entri sampai habis.dah komen ke?dah ea..thanx

16 0..orang yg menyepit:

saiazuan said... [Reply]

la patut la kwn i yg slalu minum air tongkt ali kuat je stamina dia main futsal

QueeN TerataI said... [Reply]

en. hubby mmg suka minum

syiela said... [Reply]

tiada kata seindah bahasa dapat di keluarkan... hanya mampu tersenyum kat sini ^_^

cik pip said... [Reply]

@saiazuan :yke?betul2 berkesan ea :)

cik pip said... [Reply]

@QueeN Teratal :)

@syiela: haha..thu xpe..:P

Bui Junaidi said... [Reply]

tak suka tongkat ali,nnt kencing toilet bau tongkat ali jugak..huhu

Ezad Skytech said... [Reply]

apa benda ni..? *buat2 tak kenal*..haha~

cik pip said... [Reply]

@Bui junaidi :pip lagi lah xpernah minum..hehe

cik pip said... [Reply]

@ezad skytech :haha..kantoi~~ :P

cik pip said... [Reply]

@Bui Junaidi thanx bui :)

n a g a_g e m o k said... [Reply]

jgn lupe buat pasal kacip patimah lak cik pip..bru la adil

cik pip said... [Reply]

@n a g a_g e m o k hehe..ok boleh aja :P

Lea IsNaw! said... [Reply]

pompuan kalo minum air tongkat ali xpe ke?

NOOR FATIN said... [Reply]

xpenah minum kot. kacip fatimah penah la =p

cik pip said... [Reply]

pmpn blh je minum sebab ada je kelebihan utk pompuan :)

armouris said... [Reply]

lagi info tentang tongkat ali di SIHAT SELALU - Tongkat Ali Pure - Asian Viagra

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

mari click

Related Posts with Thumbnails