Followers

Wednesday, 13 July 2011

FOLLOWER KE-100

yeah! !alhamdullilah pip dah ada follower yg ke-100..cewah happy giler ni :) nak cite lah mula buat blog ni march tapi serius akhir bulan june.. ramai tanya kenapa nama sepit kan..hehe..mula2 buat nama 'creativeafifah' tapi tukar jadi sepit.sebab nak biar orang yg singgah blog ni biar tersepit ** kejam kan..haha..konon-konon mcm non-ordinary lah kan ** haha..yke? :)

ni lah dia follower yg ke-100 bagi Blog Sepitsini..ceng ceng >>> Blog Kisah Cik Najihah. siap pip buat bentuk love lagi tanda tahniah:) jom terjah dia..hehe
selalu lah singah blog sepit ^_^
 p/s: utk semua thanx sebab follow blog ni..sayang dekat korang..

trimas baca entri sampai habis.dah komen ke?dah ea..thanx

7 0..orang yg menyepit:

cik najihah said... [Reply]

awww..tenkiu syg..heee
keep on blogging ya :)

zarulfarhana said... [Reply]

tahniah...

cik pip said... [Reply]

cik najihah:u r welcome :)

zarulfarhana: :) nge~~

K.Zhariff said... [Reply]

congrads ye. :D

cik pip said... [Reply]

k.zhariff:congratz pd sume follower sepit gak:)

hatikubaik-mohdhazlan Dreadlock said... [Reply]

ala..haha sy yg ke 101 ..huhu ...nk ltk tikuh erk ...p kat website neh ...www.abowman.com..try la ...:)

cik pip said... [Reply]

hatikubaik-mohdhazlan dreadlock:nge...xpe pip tetap sayang semua follower pip :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

mari click

Related Posts with Thumbnails