Followers

Tuesday, 5 July 2011

"PENCARIAN CIK EN DAN BLOG"

pip join cik en punye contest..bukan apa nak join..saja2 aja nak join,..biar ada ramai kawan baru nak seronok menulis dlm ni kan kan..kita dapat ramai dengn menerjah blog 'sedara mara' kita or menjoinkan diri dgn aktiviti yg berfaedah**adoi dh mcm ceramah ok..

kategori yg pip pilih ialah rojak..
sebab ada warna merah pekat,hijau and so on..and..
sebab pip ni suka giler makan rojak..lagi2 rojak manis..ada hari tu makan sampai 3 pinggan..hehhe...:P

yg best giler dlm blog ni ea..
pip rasa yg best background yg lawa tu..hahah**ok mcm perasan aja.:P 
pastu entri ni ada mcm2..ada gosip,resipi and info yg mantop lah..:) 

hope cik en dapatlah berjalan sakan dekat dlm blog ni plus dengan suka yeppp..^__^
tamat:29 julai 2011

trimas baca entri sampai habis.dah komen ke?dah ea..thanx

7 0..orang yg menyepit:

kotak bulat said... [Reply]

mcm menarik je..

cik pip said... [Reply]

jom lh KB..xrmai yg join ni..lgpn ni lain dri yg lain tw..:)

Mr iz said... [Reply]

he he he he ...best ke tu...

cik pip said... [Reply]

mr iz:best2 :P lain dr yg lain:)

eintan nurfuzie said... [Reply]

mmg rojak...
huhuhu...
cik en jengjalan jap yek kt blog ni...cik pip yg post bayk kali 2 kan..kan pe...cik en cuti smlm..so x approve lagi...arini baru nk approvekan..sory yek cik pip
so..thnks cz join k
sampai masa t cik en akan listkan satu persatu ikut warna

cik pip said... [Reply]

oo..hehhe..terkejut pip sb tgk xada..tapi mmg excted nk join tw :P

ninie_azriena said... [Reply]

datang dari segmen cik en..gud luck ya :)

ninie join juga..jom usha =)
http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/pencarian-cik-en-dan-blog.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

mari click

Related Posts with Thumbnails