Followers

Tuesday, 19 July 2011

Apa Jadi Dgn Harry Potter Terbaru

ok..masa mula-mula citer Harry Potter ni tengah 'HOT' dipasaran mesti semua orang berpusu-pusu nak pergi tengok kan..tapi sekarang kenapa citer Harry Potter makin kurang..Aku macam x percaya aja citer Harry Potter yang terbaru ni tak laku..**sila jangan percaya ayat tu..hehe..aku saja tipu..:P

Korang dah tengok ke citer Harry Potter yang terbaru..ok memang syok ** sebenarnya belm sebab nak pujuk hati tengok nanti..haha ..Aku dah tengok citer Harry Potter and the Deathly Hallow part 1..ok boleh tahan tapi sayang sebab kurang magik yang digunakan and the end agak menyedihkan..ha korang tak tengok lagi..jadi aku tak boleh nak bagitahu lah pengakhiran nya..x adil aku bagitahu ye..:P

Berbalik pada tajuk entri..dikatakan yang Harry Potter akan mati sebab nak menentang 'The Deathly Hallow' tu..tapi yang ni akan jadi citer last Harry Potter lah ea..so mesti kena tengok..jom sapa nak ikut aku pergi tengok wayang ni...angkat duit..hehe
trimas baca entri sampai habis.dah komen ke?dah ea..thanx

5 0..orang yg menyepit:

Ezad Skytech said... [Reply]

hehe...kena la terjah pawagam berdekatan secepat mungkin...

rugi kalau tak tengok Harry Potter and Deathly Hallows - Part 2 ni...da last ni...lepas ni takde da HP...heee~

Bui Junaidi said... [Reply]

bui pun belum tengok
hujung mggu ni,insyallah..*_*

cik pip said... [Reply]

ezad skytech:tulah..nak kena tengok..rugi xtgk..

bui junaidi:jom2 tgk:P

Ezad Skytech said... [Reply]

heee...da tgk HP ni masa hari 1st keluar...(^^,)

cik pip said... [Reply]

ezad skytech:ha..ala rugi xtgk ni..xsempatlh..beli cetak rompak blh?haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

mari click

Related Posts with Thumbnails