Followers

Friday, 22 July 2011

Tips Untuk Jadi Lelaki Hebat

hoho..baru minum air horlicks ni..sedap..kepada lelaki or korang yg ada boyfriend boleh lah share dgn si dia..ni dia tips aku campak dekat korang..hehe
1- control your emotion
ceh aku speaking pulak..haha..korang ni jenis lelaki yg bad mood x?ha kalau ya korang kena belajar cara nak buang..laki yg cepat melenting kurang hot dipasaran..

2- Kurang tunjuk ego.
kalau korang nak ego pun kenalah bertempat..xboleh korang nak guna alasan yg 'aku laki jadi memang patut nak ego'..oppss silap tu..kena bertempat ok..

3- Simpan Kelemahan Korang.
 memang semua orang x perfect tapi korang kena control kelemahan korang..jangan tunjuk sangat.Nanti si gadis dah tahu kelemahan korang dia akan guna habis-habisan.

psst..korang ada ciri ni tak..hehe..

korang mesti nak tengok ni>>
Semua Sikat Ada Kuman
Cara Nak Lajukan Line Internet


trimas baca entri sampai habis.dah komen ke?dah ea..thanx

8 0..orang yg menyepit:

Bui Junaidi said... [Reply]

bui paling x suka lelaki ego ni..buat sakit hati jer..

n a g a_g e m o k said... [Reply]

wah,.sgt berguna..

kotak bulat said... [Reply]

jangan harapkan perempuan buat pilihan je bila kluar.. :P
kan... kb suka laki yg boleh tentukan apa yg dia nk.. xsuka yg asyik nk ikut kb je,

cik pip said... [Reply]

bui junaidi:samalah..huhu

naga_gemok: :P

cik pip said... [Reply]

KB:betul3..nanti rasa rimas kan..:)

aimie amalina said... [Reply]

waaa..kene foward kat bakal suami nih!hehehe

cik pip said... [Reply]

@aimie amalina:bagus2..terbaik~~ :P

Anif Abdullah| AA said... [Reply]

thanks cik pip.. akan AA perbaiki diri mana yg kurang..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

mari click

Related Posts with Thumbnails